17. märts 2011

Nordecon sai 3,1 mln eurose tellimuse

Nordecon sõlmis ehituslepingu Järvamaa Kutsehariduskeskusega Paide õpilaskodu ja söökla ehitamiseks, teatas ettevõte börsile.

Tegemist on neljakorruselise uusehitusega, mille suletud netopind on ligikaudu 4000 ruutmeetrit. Õpilaskodus on 112 tuba ligikaudu 220 õpilasele. Projekti kaasfinantseeritakse Euroopa Liidu Euroopa Regionaalarengu Fondi toel.

Tööde lepinguline maksumus ilma tellija varuta (10%) on 3,1 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.

Järvamaa kutsehariduskeskuse Paide õppehoone remonditööd seisavad juba üle poole aasta. Nimelt läksid Kristiine Ehitus ja Arco Ehitus haridus- ja teadusministeeriumi vastu lepingu ülesütlemise tõttu kohtusse. Tüli algas mullu sügisel, kui kutsehariduskeskus lõpetas ehituskonsortsiumiga õppehoone renoveerimise lepingu.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474