7. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keskerakond müüs pärandusena saadud kinnistu

Keskerakond müüs pärandusena saadud Tartus asuva kinnistu oma osa ehk 80% kinnistust oma valimiskampaania juhile Paavo Pettaile, teatab erakond.

Kinnisvara müügist saadud raha kasutas Keskerakond riigikogu valimiskampaaniaks.

Tehingu hind oli 250 000 eurot ehk 3,9 miljonit krooni. Tehingu kohta sõlmiti eelleping ning ostu-müügi summa tasus Pettai ettemaksuna veebruaris. Tehing vormistatakse lõplikult notari juures veel sel kuul.

Tartus asuva kinnistu kaasomanikud loobusid oma võimalikust eesostuõigusest ning neil ei ole Keskerakonna ja kinnistu ostja Paavo Pettai vaheliste tehingute suhtes mitte mingeid pretensioone, teatas erakond.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474