11. aprill 2011

Ligi pooled ettevõtjad toetavad tuumajaama ehitamist

KPMG poolt läbi viidud majandustrendide uuring näitas, et Eesti energeetika arendamisel eelistab ettevõtjatest 48 protsenti tuumajaama ehitamist.

Vastanutest 42 protsenti toetas elektri ja soojuse koostoomisjaamade eelistamist, näitas uuring „KPMG Majanduse Pulss 2011“.

„Energeetikaküsimus sattus intrigeerivale ajale, kuna märtsis korraldatud uuringu ajal toimus Jaapani looduskatastroof ning globaalselt tõstatus tuumaenergia tuleviku küsimus,“ ütles KPMG Baltics OÜ juhatuse esimees Andris Jegers. „Siiski näitas uuring, et alates 11. märtsist 2011 küsimustikule vastanud ettevõtjad eelistasid endiselt tuumaenergiat ning vähemalt esialgu Jaapanis toimunu nende hinnanguid ei muutnud.“

Teist aastat järjest korraldatud uuringu raames küsis KPMG ettevõtjate arvamusi Eesti majanduskasvu väljavaadetele, eurole, välisinvesteeringutele, aga ka ettevõtete palga- ning personalipoliitikale käesoleval aastal.

Veebipõhisele uuringule vastas üle 200 Eesti juhtiva ettevõtjat, kas siis tegevjuhtkonna liikme või omaniku tasemel.

KPMG on ülemaailmne auditi-, maksu- ja nõustamisteenuseid pakkuvate ettevõtete võrgustik, mis tegutseb 150 riigis ning mille liikmesettevõtetes üle maailma töötab kokku 138 000 oma ala spetsialisti. KPMG tegutseb Eestis 1992. aastast, siin töötab üle saja ning Baltikumis kokku ligi kolmsada audiitorit ning nõustajat.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474