16. aprill 2011

Maardulased kahtlustavad järvekalade hukus tee-ehitust

Maardu järves hulbib praegu hulgaliselt surnud kalu, mis võisid kohalike elanike hinnangul hukkuda läheduses toimuva tee-ehituse tõttu.

Kuna Maardu järve katab veel suures osas jää, ei saa praegu hukkunud kalade arvu hinnata. Terve oma elu järve ääres elanud inimesed oletavad, et hukka on saanud 80-90 protsenti järves elanud kaladest, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Maardu järv on madal ja kui suvel alaneb veetase tuntavalt, jääb järv talvel ummuksisse ja kaladel pole suurt lootust. Kohalikud ütlevad, et vesi jäi madalaks pärast seda, kui tee-ehitajad kaevasid suvel läbi vanad väljavoolutorud.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474