16. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maardulased kahtlustavad järvekalade hukus tee-ehitust

Maardu järves hulbib praegu hulgaliselt surnud kalu, mis võisid kohalike elanike hinnangul hukkuda läheduses toimuva tee-ehituse tõttu.

Kuna Maardu järve katab veel suures osas jää, ei saa praegu hukkunud kalade arvu hinnata. Terve oma elu järve ääres elanud inimesed oletavad, et hukka on saanud 80-90 protsenti järves elanud kaladest, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Maardu järv on madal ja kui suvel alaneb veetase tuntavalt, jääb järv talvel ummuksisse ja kaladel pole suurt lootust. Kohalikud ütlevad, et vesi jäi madalaks pärast seda, kui tee-ehitajad kaevasid suvel läbi vanad väljavoolutorud.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474