18. aprill 2011

Colliers: ime, et on tekkinud huvi jalgpallistaadioni vastu

See on suur ime, kui mõni investor raskesti ligipääsetava jalgpallistaadioni vastu huvi tunneb, arvab rahvusvahelisi kinnisvarateenuseid osutava konsultatsioonifirma Colliers International Advisors OÜ tegevdirektor Avo Rõõmussaar.

Jalgpalliguru Aivar Pohlaku ettevalmistatavat tehingut kommenteerib Avo Rõõmussaar.

Ei ole kuulnud, Teie olete esimene, kes seda ütleb. Ma isegi imestan, et sihuke huvi on tekkinud. Kui me räägime kinnisvara seisukohast, ei ole see tegelikult väga kinnisvara objekt. See on spetsiifiline sektor, staadion on eriline ja teda on linnas ainult üks.

Juhul, kui Flora Jalgpalliklubi seal enam ankurrentnik ei oleks, Eesti Jalgpalli Liit mänge ei korraldaks, mis seal veel teha annaks? Võib-olla kaks kontserti aastas. Huvitav on see, et mis tulu ta siis pakub investorile. Minu arvates saavad seal olla investorid, kes tunnevad hästi jalgpalli või on seotud klubi tegevusega. Ühesõnaga, nad peavad tundma seda äri, kas nad on näiteks välismaal sellesse asjasse investeerinud. Staadioni kõrval olevad krundid ei ole ka atraktiivsed. Minu arvates on seal selge probleem, et sinna on raske ligi pääseda. Kinnisvara seisukohalt ei ole see hea asukoht. Seal kindlasti mingi väärtus on, aga küsimus on selles, kuidas seda väärtust tõsta. Kas sinna saaks raudtee alt läbi, kuid siis see eeldab jälle kulu. Kuidas seal kulu-tulu suhe paika saada, seda mina ei tea.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474