19. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO: võidab teenuse kvaliteet

ERGO kindlustusdirektori Andres Konsapi sõnul on RSA ja SEB kokkuleppe puhul oluline see, et erinevate koostöölahendustega ei piirataks kliendi valikuvabadust ning konkurentsis võidaksid need, kes pakuvad parimat teenuse kvaliteedi ja hinna suhet.

"Majandus näitab taastumise märke ning see on hea baas ka kindlustusäri taastumisele ja kasvule," kommenteeris Konsap hetkeolukorda varakindlustusturul.

Konsap märkis, et uudsed lahendused, uued teenused ning ka muud muudatused, mis täidavad kliendi parema teenindamise eesmärki, on turul alati oodatud. "Oluline on, et erinevate koostöölahendustega ei piirataks kliendi valikuvabadust. Konkurents on edasiviiv jõud ja võidavad need, kes pakuvad kliendile parimat teenuse kvaliteedi ja hinna suhet," kommenteeris Konsap SEB ja RSA kokkuleppe mõju varakindlustusturule.

"Meie praktika näitab, et nn "säästutoodetel", kus odavaima hinna saamise eesmärgil on kindlustuskaitsed minimiseeritud, ei ole suurt edu. See on selge trend, et  kliendid on väga hea teenuse eest valmis pigem natuke rohkem maksma," lausus Konsap.

ERGO suund - pakkuda kliendile ulatusliku kaitsega kvaliteetset teenust on olnud õige, lisas ta. "Meie rahulolevate klientide tagasiside kinnitab seda. Oluline on, et kliendile oleks kindlustunne tagatud ka kahju toimumise järgselt - professionaalne, kiire ja lahendusele orienteeritud kahju menetlemine peaks olema lisaks hinnale oluline argument," ütles Konsap.

Konsapi sõnul oli möödunud talv pikk ja raske ning põhjustas tavapärasest oluliselt rohkem sõidukitega seotud kahjusid ning sellel on selge mõju ka seltside tulemusele.

Globaalne kindlustusgrupp RSA ja SEB Pank teatasid täna, et alustavad koostööd varakindlustustoodete pakkumisel SEB klientidele Eestis. Kokkuleppe kohaselt saab RSAst ainus varakindlustuse pakkuja panga müügivõrgus.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474