27. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kriis: Töötukassa juhid said preemiaks 1,5 kuupalka

Töötukassa nõukogus juhatuse premeerimist arutanud Tarmo Kriis ütles, et tulemustasuna otsustati tänavu maksta 1,5 kuupalka.

"See on töötukassas tõepoolest selline traditsioon, et aruande kinnitamisel määratakse ka preemiat," selgitas Kriis. "Majanduskriisi ajal ühel aastal me ei maksnud."

Kriis lisas, et traditsiooni kohaselt saavad töötukassa juhid audiitori märkusteta majandusaasta aruande eest ühe kuupalga jagu preemiat, kuid tänavu otsustati heade majandustulemuste puhul maksta pool kuupalka lisaks.

Töötukassa tulud oli eelmisel aastal 3,73 miljardit (238 miljonit eurot) ja kulud 2,46 miljardit krooni (157 miljonit eurot). Investeerimistulu teeniti eelmisel aastal 50,6 miljonit krooni (3,2 miljonit eurot). Aasta lõpuks oli töötukassa reservide maht 3,4 miljardit krooni (217,3 miljonit eurot).

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474