28. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ansip kahtlustab Keskerakonna majamüügi taga rahapesu

Peaminister Andrus Ansip soovitas kaitseminister Mart Laaril IRLi majamüügi tehingu asjaolusid esimesel võimalusel avalikkusele täpsustada ning märkis Keskerakonna hiljutise kinnisvaratehingu kohta, et seal näeb tema rikutud fantaasia nii rahapesu kui varjatud rahastamist.

„Mina oma rikutud fantaasiaga julgen kahtlustada rahapesu, varjatud rahastamist ja tont teab mida veel,“ ütles Ansip pressikonverentsil

Laarile ütles peaminister, et ta ei taha küll soovitusi jagada aga mida varem IRLi majatehingu asjaolud avalikkusele selgeks teeb seda parem.

Mart Laar ise täna IRLi maja ostjat ega tehingu hinda avaldada ei saanud. „Praegu on see vaid kokkulepe ostjaga. Kindlasti tuleb hind avalikustada, samuti ostja, kui vajalikud dokument jõuavad sinna kuhu nad jõudma peavad,“ viitas minister sellele, et enne peab tehing ka vajalikesse registritesse kirja saama.

Hiljuti kirjutas aripaev.ee, et Keskerakond müüs pärandusena saadud Tartus asuva kinnistu oma osa ehk 80% kinnistust oma valimiskampaania juhile Paavo Pettaile. Kinnisvara müügist saadud raha kasutas Keskerakond riigikogu valimiskampaaniaks.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474