28. aprill 2011

Ansip kahtlustab Keskerakonna majamüügi taga rahapesu

Peaminister Andrus Ansip soovitas kaitseminister Mart Laaril IRLi majamüügi tehingu asjaolusid esimesel võimalusel avalikkusele täpsustada ning märkis Keskerakonna hiljutise kinnisvaratehingu kohta, et seal näeb tema rikutud fantaasia nii rahapesu kui varjatud rahastamist.

„Mina oma rikutud fantaasiaga julgen kahtlustada rahapesu, varjatud rahastamist ja tont teab mida veel,“ ütles Ansip pressikonverentsil

Laarile ütles peaminister, et ta ei taha küll soovitusi jagada aga mida varem IRLi majatehingu asjaolud avalikkusele selgeks teeb seda parem.

Mart Laar ise täna IRLi maja ostjat ega tehingu hinda avaldada ei saanud. „Praegu on see vaid kokkulepe ostjaga. Kindlasti tuleb hind avalikustada, samuti ostja, kui vajalikud dokument jõuavad sinna kuhu nad jõudma peavad,“ viitas minister sellele, et enne peab tehing ka vajalikesse registritesse kirja saama.

Hiljuti kirjutas aripaev.ee, et Keskerakond müüs pärandusena saadud Tartus asuva kinnistu oma osa ehk 80% kinnistust oma valimiskampaania juhile Paavo Pettaile. Kinnisvara müügist saadud raha kasutas Keskerakond riigikogu valimiskampaaniaks.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474