11. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvarafirmat Newsec Eesti asus juhtima Roul Tutt

Sellel nädalal astus ametisse Newsec Eesti tegevjuht Roul Tutt, kes enne töötas Marfin Pank Eesti  jae- ning äripanganduse valdkonna juhina.

Eestlasest juhi palkamisega soovib kinnisvaranõustaja Newsec astuda sammu kohalikule kliendile lähemale, teatas ettevõte.

“Võrreldes Skandinaavia kinnisvaramaastikuga on Baltimaade turg veel väga noor ja hea tervise juures. Tundub, et Eesti on asumas kinnisvaraturul teiste Balti riikidega võrreldes juhtpositsioonile,” kommenteeris  Newsec Baltimaade tegevjuht Ricardas Cepas. “Mõistsime, et meil on vaja Eestis professionaalset meeskonda, et toetada oma Skandinaavia ja Euroopa investoreid, rentnikke ning kohalikke kliente. See omakorda aitab vältida kulukaid vigu ning ehitada üles jätkusuutlik kinnisvaraäri. Rouli kogemus pangandussektoris majanduslanguse ajal ning Newseci senised kogemused teistel turgudel toovad loodetavasti peagi häid tulemusi meie klientidele Eestis,” lisas ta.

“Eesti kinnisvara turg on taaskord uue põneva etapi lävel -  investorid on jälle huvitatud tegema hästi planeeritud investeeringuid, arendajad valivad arendamiseks ettevaatlikult uusi piirkondi, rentijad otsivad viise oma kliendibaasi parandamiseks ning kinnisvara müüjad püüavad välja selgitada kõige paremat müügihinda,” kommenteeris Eesti kinnisvaraturgu äsja ametisse astunud Newsec Eesti tegevjuht Roul Tutt.

Roul Tuttil on märkimisväärsed kogemused pangandussektoris ning pikaldane müügijuhtimise kogemus Skandinaavia turul. Hiljutiseni tegutses ta jae- ning äripanganduse valdkonna juhina Marfin Pank Eesti ASis.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474