25. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Art Kuum: Laheranna lepingu tingimusi pole muudetud

Jõelähtme vallavolikogu esimees Art Kuum ütles, et kuigi vallavalitsusel tuli homme toimuvaks volikogu istungiks kaubelda Laheranna ostu-müügi lepingu tingimused vallale soodsamaks, tuleb leping volikokku tagasi sisuliselt muutmata kujul.

”Kes on need Jõelähtme vallavolikogu liikmed kelle arvates on 85ha maa eest jupike kõnniteed vastu saada igati hea tehing?” koputas Kuum enne volikogu istungit volinike südametunnistusele.

Istungil tuleb uuesti päevakorda Laheranna ostu-müügi lepingu muudatuste heakskiitmine.

Üle-eelmisel nädalal küttis vallas kirgi kinnisvaraarendajatele Sulo Nigulile, Madis Habakukele, Arle Mölderile ja Jens Haugile kuuluva OÜ Jõelähtme Arendusgrupp ning vallavalitsuse vahel kokkulepitud kinnistute ostu-müügi lepingu muudatused. Need muudatused peab kinnitama volikogu.

Eelmisel volikogu istungil jõuti aruteluga punkti, kus volikogu otsustas teha vallavalitsusele ülesandeks jätkata läbirääkimisi arendajaga vallale soodsamate lepingutingimuste saavutamiseks.

Kuuma sõnul on vald saatnud arendajale kirja, kuid arendajaga kohtumisi pole toimunud ja volikogule esitatud eelnõu on täpselt sama sisuga nagu eelmisel istungil.

Volikogu istungi päevakorras on homme ka volikogu esimehe umbusaldamine. Umbusaldusavalduses süüdistatakse Kuuma valetamises. 

”Tegemist on alusetu laimuga ja umbusaldamise tegelikuks põhjuseks on see, et jätsin Laheranna küsimuse mittenõuetekohase ettevalmistuse tõttu aprillikuise istungi päevakorrast välja ning mais toimunud istungil juhtisin volikogu esimehena arutelu sellesse punkti, et eelnõu jäigi vastu võtmata ja selle asemel anti vallavalitsusele ülesanne läbirääkimisi jätkata,” selgitas Kuum.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474