3. juuni 2011

Eesti müügis 2,9 mln eurot maksev eramu

Sel nädalal pani sakslasest omanik müüki Meriväljal asuva merevaatega villa, mille hind on läbi aegade üks kalleimaid - 2,9 miljonit eurot ehk enam kui 45 miljonit krooni.

Villa müüki koordineeriva 1Partner Kinnisvara konsultant Kaili Tamme sõnul otsustasid omanikud soojema kliimaga elupaiga kasuks. “Eestis on väga väike ring inimesi, kes sellist maja saaksid lubada, seega on peamine müük suunatud pigem välismaalastele, ennekõike vene ärimeestele,” ütles Tamm ja lisas, et mitmed potentsiaalsed kliendid, kes hindavad Eesti turvalisust ja ärikliimat ning tahavad kogu perega siia kolida, on silmapiiril.

Tamme hinnangul maksavad samaväärsed villad Moskvas ja Peterburis kordades enam.

“Müügiga kiiret pole ja selliste majade puhul hindamisakti ei küsita, sest väärtus on emotsionaalne ja ka panga jaoks pole garantiid vaja – objekti ostjal on reeglina ressurss pangaarvel olemas,” ütles Tamm.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474