10. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO juht: see on kompliment, et meie töötajad on nõutud

Minu arvates on see ERGOle komplimendiks, et meie töötajad on nõutud ka teistes ettevõtetes ning et neile heas mõttes “jahti peetakse”, räägib ERGO Kindlustuse juhatuse esimees Kestutis Äripäevale antud intervjuus.

Küsimusele, miks on viimase nelja aasta jooksul ERGO Kindlustusest lahkunud mitmed ettevõtte juhatuse liikmed ja võtmetöötajad, vastas juht üldsõnaliselt: „Tulenevalt kindlustusvaldkonna spetsiifikast on loomulik ning paraku kujunenud ka pigem reegliks, et inimesed liiguvad erinevate seltside vahel valdkonna sees. Ka ERGOga on viimastel aastatel liitunud väga häid inimesi ning oleme suutnud hoida ka nn raudvara.“

Seda, et ERGO Kindlustuse turuosa on viimastel aastatel langenud, peab juht loomulikuks. Turuosa ajutine langus on muutuvas ja konkurentsitihedas keskkonnas täiesti loomulik, sõnab ta.

„Eks ikka on nii, et uued turule tulijad, kes on aktiivsemad ja agressiivsemad näpistavad tüki turuosast ja klientidest juba pikemalt turul tegutsenud tegijatelt,“ lausus Bagdonavicius.

Pikemalt loe intervjuud Kestutis Bagdonaviciusega tänasest Äripäevast.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474