10. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Järjekordne Tele2 juht lahkus

Tele2 jätkab suurpuhastust - mai lõpus pidi Tele2 personalijuhi kohalt lahkuma firmas 14 aastat töötanud Ülle Filin. Sellel aastal on firma kõrgetelt kohtadelt lahkunud juba neli inimest.

Tele2 kommunikatsioonijuhi Kersti Gorstovi sõnul toimus Ülle Filini lahkumine poolte kokkuleppel vastavalt seaduses ettenähtud korrale. „Lahkumine toimus poolte kokkuleppel,“ vastas Gorstov küsimusele, miks pidi Ülle Filin lahkuma oma kohalt.

Ta märkis, et muudatusi personalis tuleb ette igas organisatsioonis. „Lahkumiste põhjused on olnud erinevad. Toomas Tiivel lahkus ettevõttest omal soovil, andes sellest eelnevalt teada. Kristjan Seema suundus uuele tööle SEB-s, andes sellest samuti teada kuu aega ette ning Andres Jõesaare töökoht koondati,“ täpsustas Gorstov.

«Ega kui otsene juht ei soovi enam koostööd teha, siis mul ei ole ju ka midagi nõuda ega tahta. Järelikult tuli aeg, mil tuli lõpetada,» kommenteeris Filin oma lahkumise põhjust Õhtulehele.

Gorstov märkis, et edasisi muudatusi Tele2 juhtkonnas plaanis ei ole. „Ettevõte jätkab oma igapäevast tegevust. Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimat teenust ning selle nimel me pingutame iga päev,“ sõnas ta.

Ülle Filini asemele tööle ei ole veel kedagi võetud, hetkel otsingud personalijuhi leidmiseks käivad.

Käesoleva aasta alguses lahkus ametist Tele2 turundusjuht Kristjan Seema. Veebruaris lahkus Tele2st selle toonane juht Toomas Tiivel ja samuti mai kuus sai äkilise teate struktuurimuutustest firmas 11 aastat tööd teinud Andres Jõesaar.

Mai lõpus ütles Tele2 grupi Kesk-Euroopa ja Euraasia piirkonna juht Niklas Sonkin Äripäevale, et kuigi Tele2 on heas vormis, siis võiks ettevõttel paremini minna. "Vaatamata sellele võiks Tele2-l Eesti turul paremini minna ja seepärst me teemegi nüüd struktuurseid muudatusi, et teenindada kliente veel paremini ning ka turul kasvada,” selgitas Sonkin muutusi struktuuris ja lisas, et need muudatused on osa normaalsest äritegevusest.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474