12. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vane: majanduse kosumine tõi rohkem liiklussurmasid

Paranenud majandusolukord on kaasa toonud liiklusõnnetustes hukkunute arvu kasvu, arvab maanteeameti nõunik Villu Vane -sama näitab ka statistika - sest võrreldes eelmise aasta 25 hukkunuga, on selle aasta viie kuuga hukkunud juba 37 inimest.

Vane sõnul on näha, et majanduse olukord on paranenud, sõidukeid on jälle teedele, tänavatele lisandunud ning elavnemist näitab ka automüük. "On selge, et mida rohkem sõidukeid teedel, tänavatel on, seda suurem on võimalus, et mingi äpardus juhtub," ütles Vane Delfile.

Lisaks spekuleeris Vane, et liiklussurmade kasvu võisid mingil määral mõjutada ka kärped politseis, sest majanduslangus tõi politseisse palgata kohustuslikud puhkepäevad ning seega jõutakse tööd vähem teha. "Teatud kategooria liiklejaid tunnetab selle ära ja hakkab seda kuritarvitama," arvas Vane.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474