12. juuni 2011

Vane: majanduse kosumine tõi rohkem liiklussurmasid

Paranenud majandusolukord on kaasa toonud liiklusõnnetustes hukkunute arvu kasvu, arvab maanteeameti nõunik Villu Vane -sama näitab ka statistika - sest võrreldes eelmise aasta 25 hukkunuga, on selle aasta viie kuuga hukkunud juba 37 inimest.

Vane sõnul on näha, et majanduse olukord on paranenud, sõidukeid on jälle teedele, tänavatele lisandunud ning elavnemist näitab ka automüük. "On selge, et mida rohkem sõidukeid teedel, tänavatel on, seda suurem on võimalus, et mingi äpardus juhtub," ütles Vane Delfile.

Lisaks spekuleeris Vane, et liiklussurmade kasvu võisid mingil määral mõjutada ka kärped politseis, sest majanduslangus tõi politseisse palgata kohustuslikud puhkepäevad ning seega jõutakse tööd vähem teha. "Teatud kategooria liiklejaid tunnetab selle ära ja hakkab seda kuritarvitama," arvas Vane.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474