18. juuni 2011

Tiskre ei ole enam vaid jõukate elurajoon

Tihti eliitrajooniks tituleeritud Tiskrest on saanud kõigest üks paljudest eramajade rajoonidest, kus elavad tavalised eesti inimesed, kes suudavad endale lubada majas elamist.

Augustis 1996. aastal kerkis Tallinna lähedale esimene eksklusiivne uuselamurajoon, Kodumajagrupi ASi rajatud Tiskre, kuhu asus elama arvestatav osa Eesti ärieliidist ja sai tuntuks kui rikaste elamurajoon, kirjutab Delfi Majandus.

“See nn eksklusiivsus tuli ilmselt sellest, et see oli üks esimesi eramajade rajoone uue vabariigi alguses ja need, kes siis suutsid osta krundi ja ehitada maja, pidid olema tavalisest inimest leidlikumad ja ka varakamad,” ütles Uus Maa Kinnisvarabüroo maade ja majade osakonna vanem Andrus Soonsein.

Tema sõnul elavad Tiskrel nüüd tavalised eesti inimesed, kes tahavad ja suudavad endale lubada majas elamist.

Praegu on Tiskres müügis majad hinnaga 180 500- 480 000 eurot ehk samas suurusjärgus Haabersti uuemate majade korterite hindadega ning eramajade hinnad jäävad allapoole Kristiine, Kakumäe, Nõmme ja Pirita hindadest.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474