21. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

STV maksab kuninglikku dividendi

Kui ka eelmise aasta dividendid on välja makstud, ulatub telekommunikatsiooniteenuseid osutava STV viimaste aastate dividendide kogusumma üle saja miljoni krooni ehk üle 7 miljoni euro.

Viimastel aastal dividende hoogsalt kasvatanud STV plaanib eelmise aasta eest maksta omanikutulu ligi 2,5 miljonit eurot ehk 38,5 miljonit krooni.

Pärast 2006. aasta mai lõppu, kui telekommunikatsiooniteenuseid pakkuva AS STV suuromanik Vjatšeslav Rabotšev sattus kurjategijate rünnaku järel haiglasse, on ettevõttest dividendideks välja makstud 75 miljonit krooni. Mulluse aasta eest lisanduv 38,5 miljonit krooni viib viie aastaa dividendisumma 113,5 miljoni kroonini.

Starmani juht Peeter Kern kommenteeris konkurendi dividendipoliitikat lühidalt: "Tegemist on eduka firmaga."

Loe pikemalt tänasest Äripäevast, milleks osta päevapilet SIIT või telli leht SIIT.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474