25. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Saksa sõltumatu energiaküla säästab veerandi elektrikuludest

Feldheim on Saksamaa esimene end energiaga ise varustav küla. Kogu oma tarbeks vajaminev elekter ja soojus toodetakse kohapeal, elanike rahakottidele tähendab see säästu 25%. Tuumaenergiast loobuva Saksamaa jaoks on tegemist tulevikumudeliga.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474