28. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Vanalinnas suur tulekahju

Tallinna vanalinna piiril Aia ja Inseneri tänava nurgal süttis täna õhtul mitu hoonet. Tules oli mahajäetud puitmaja sein, kahekorruseline elumaja ja kahe hoone vahel asunud kuurid. Põlengus sai kergelt kannatada üks inimene. Kohale saabusid suured kustutusjõud kõikjalt Tallinnast.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474