4. august 2011

Sandor Liivele liisiti uus Audi

Eesti Energia juhile Sandor Liivele liisis firma uue Audi A6 igakuise rendimaksega umbes 1000 eurot kuus. Eesti Energia pressiesindaja Marina Bachmanni sõnul on tegemist täisteenuse paketiga ehk hinna sisse kuulub ka kindlustus, tehnohooldus, rehvivahetus jms autoga seotud kulud.

Vana auto liisinguperiood sai läbi ning see sai liisingule tagastatud, kirjutas Delfi.ee.

Uue auto valik sai Bachmanni sõnul tehtud taas Audi A6 kasuks, kuna see on turvaline ja mugav ka pikematel sõitudel. Auto ei ole välja ostetud, vaid on võetud kasutusele rendilepingu alusel kolmeks aastaks.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474