4. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sandor Liivele liisiti uus Audi

Eesti Energia juhile Sandor Liivele liisis firma uue Audi A6 igakuise rendimaksega umbes 1000 eurot kuus. Eesti Energia pressiesindaja Marina Bachmanni sõnul on tegemist täisteenuse paketiga ehk hinna sisse kuulub ka kindlustus, tehnohooldus, rehvivahetus jms autoga seotud kulud.

Vana auto liisinguperiood sai läbi ning see sai liisingule tagastatud, kirjutas Delfi.ee.

Uue auto valik sai Bachmanni sõnul tehtud taas Audi A6 kasuks, kuna see on turvaline ja mugav ka pikematel sõitudel. Auto ei ole välja ostetud, vaid on võetud kasutusele rendilepingu alusel kolmeks aastaks.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474