5. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tuletõrjujad said Kunda laopõlengust peaaegu jagu

Reedel kella 16ks oli Kunda laohoones puhkenud tulekahju lokaliseeritud ning 12 päästetöötajat hakkas tegelema järelkustutusega.

Tulekahju kohalt tõuseb hõredat, läbipaistvat ning kiirelt hajuvat suitsu, mis ei kujuta ohtu sündmuskoha lähiümbruses elavatele inimestele, teatas päästeamet. Leeki enam näha ei ole. Põlenud jäätmehunnikus hõõguvad üksikud tulekolded.

Päästetööjuhi hinnangul kustutakse tulekahju täielikult laupäeva hommikuks.

4. augustil kell 12.29 teatati häirekeskusele tulekahjust Kunda linnas Tööstuse tn laohoones. Kohale saadeti kaheksa päästeautot, operatiivkorrapidaja, regiooni korrapidaja, regiooni korrapidaja abi ning kaks kiirabiautot.

Tulekahjupaigast tõusis paksu halli suitsu, mis liikus Viru- Nigula poole.

Laohoone ühel ca 100x20 m poolel põles umbes 2500 tonni olmekütust, mis koosneb purustatud ja kokku pressitud plastikust, papist ning muudest orgaanilistest jäätmetest.

Kohale toimetati täiendavat päästetehnikat, sh Narvast ja Tallinnast. Vett võetakse Kunda jõest, kahe kilomeetri kaugusel sündmuskohalt. Üks põlengule sõitnud päästeauto paiskus neljapäeval külili, autojuht viidi haiglasse.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474