11. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pantvangidel õnnestus vabaneda, kurjategija hukkus

Tulistaja võttis kaitseministeeriumis pantvangi kaks inimest, kel õnnestus viga saamata vabaneda. Pantvangistaja ise hukkus, teatas Põhja ringkonnaprokuratuur.

Kell 15.08 saabus politsei korrapidajale teade, et kaitseministeeriumisse tungis tundmatu püstoliga mees, kes hakkas tulistama. Majja visati ka suitsupomm. Esialgse informatsiooni kohaselt võttis tulistaja kaks inimest pantvangi.

Sündmuskohal toimus politsei ja kaitsepolitsei ühisoperatsioon kahtlustatava kinnipidamiseks. Kaitseministeeriumi ruumidesse tunginud mees hukkus politsei ja kaitsepolitsei ühisoperatsiooni käigus. Keegi teine vigastada ei saanud.

Kriminaalasja menetleb kaitsepolitseiamet, uurimist juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474