12. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kreeka säästumeede: 1500 surnut kaotas oma pensioni

Helsingin Sanomate uudiste järgi säästab Kreeka nüüd tõsiselt. Uudisteagentuuri AP andmetel on Kreeka suurim pensionifond lõpetanud pensioni maksmise 1473-le üle 90 aastastele, kes on  surnud.

Pensionide maksmise osas esineb palju petmisi ning pensionifond kavatseb nüüd petjad kohtusse kaevata. Eesmärk on kohtu kaudu saada tagasi 1,9 miljonit eurot. Summa on võrreldes Kreeka kärpimisvajadusega väike, aga parem siiski kui mitte midagi.

Valvsate kontrolöride seas on kahtlust äratanud seik, et umbes 9000 üle sajaaastast kreelast on samuti pensioni saajate hulgas, kuigi värskeima rahvaloenduse järgi on Kreekas ainult 1700 üle sajaaastast inimest.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474