12. august 2011

Vasakpartei juht: poliitikat ei maksa Drambjani teos otsida

Ühendatud Vasakpartei juhi Sergei Jürgensi hinnangul ei maksa tema eile kaitseministeeriumi ründamise käigus hukkunud parteikaaslase teos otsida poliitilisi motiive, küll aga võisid selle põhjustada mehe isiklikud mured, uhkus ja lõunamaine iseloom.

Jürgensi sõnul oli Karen Drambjan partei lihtliige, kuid sealjuures omal ajal siiski üsna aktiivne - seda eriti enne kohalike omavalitsuse valimisi Maardus. "Tõsi, olles valimistel kaotanud, tõmbus ta aktiivsest poliitikast tagasi. Riigikogu valimisteks ettevalmistuse käigus ma teda enam ei näinud," rääkis Jürgens ERR-i venekeelsele portaalile.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474