12. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vasakpartei juht: poliitikat ei maksa Drambjani teos otsida

Ühendatud Vasakpartei juhi Sergei Jürgensi hinnangul ei maksa tema eile kaitseministeeriumi ründamise käigus hukkunud parteikaaslase teos otsida poliitilisi motiive, küll aga võisid selle põhjustada mehe isiklikud mured, uhkus ja lõunamaine iseloom.

Jürgensi sõnul oli Karen Drambjan partei lihtliige, kuid sealjuures omal ajal siiski üsna aktiivne - seda eriti enne kohalike omavalitsuse valimisi Maardus. "Tõsi, olles valimistel kaotanud, tõmbus ta aktiivsest poliitikast tagasi. Riigikogu valimisteks ettevalmistuse käigus ma teda enam ei näinud," rääkis Jürgens ERR-i venekeelsele portaalile.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474