14. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

G4S: raputavad sündmused panevad uue pilguga vaatama

Kaitseministeeriumis toimunud tulistamine paneb turvalisusele uue pilguga vaatama. mida avatum ühiskond, seda suurem peab lema valmisolek ootamatusteks, leiab turvafirma G4S.

Sellised ühiskonda raputavad sündmused panevad turvalisusele uue pilguga vaatama. Mida avatumaks muutub ühiskond, seda suurem peab olema valmisolek ootamatutele sündmustele, kommenteeris turvafirma. Oma töötajate elu ja tervise eest hoolitsev ettevõte peaks analüüsima turvariske ning lähtudes neist looma kriisiplaane.

Turvaeksperdina oleme valmis aitama nende riskide hindamisel. Kõiki halbu üllatusi ei saa ennetada, kuid nende tagajärjed on märksa väiksemad, kui võimalikud kriisisituatsioonid on läbi mõeldud ning läbi mängitud, lisas G4S.

Äripäev küsis päevaküsimusena, kas kaitseministeeriumis toimunud rünnaku järel peaksid ettevõtted, asutused rohkem tähelepanu pöörama oma turvalisusele.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474