17. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tederi osalusega Ukraina ostukeskuste arendaja plaanib IPOt

Hillar Tederi osalusega Ukraina ostukeskuste arendaja Arricano Trading kavandab esmast aktsiaemissiooni (IPO) ning loodab 20–25 protsendi aktsiate müügiga saada 150–200 miljonit dollarit, ütles Küprosel registreeritud grupi peadirektor Mathieu de Bruin.

Aktsiaid pakutakse investoritele aastail 2012–2013 ja emissioon tahetakse korraldada Londoni ja Varssavi börsil, vahendas Delfi BNSi.

"Meil on praegu neli toimivat kaubanduskeskust ja kolm uut projekti on kavas käivitada aastail 2012–2013," rääkis de Bruin plaanidest, kuidas nad saadud raha kasutavad Ukrainas kinnisvaraportfelli laiendamiseks.

Arricano Tradingu portfellis on Kiievi Sky Malli ostukeskusest 50 protsenti miinus üks aktsia ning sajaprotsendiliselt kuulub sellele ?26 Kiievis, Solnechnaya Galereya Krivoi Rogis, City Mall Zaporožjes ja Inter Mall Simferoopolis.

Arricano Tradingust 65 protsenti kuulub Tederi Retail Real Estate'ile (endine Expert Capital SA) ja 16,67 protsenti Dragon Ukrainian Properties & Developmentile.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474