23. august 2011

Kulla kindlustamine läheb kalliks

Kõige turvalisem ja mõistlikum oleks kulda hoida pangas, kuid kui otsustatakse kodus hoida, siis peaks selleks olema kindlasti turvaline seif, rääkis RSA Kindlustuse juhataja Kaido Kepp.

"RSA Kodukindlustusega on automaatselt kindlustatud 4000 euro ulatuses väärisesemeid, sh kuld. Tõenäoliselt tuleb kindlustamise korral täita veel mõned lisanõuded, näiteks et korteris või majas oleks koduvalve. Kui keegi soovib kullakange eraldi kindlustada, siis on kõik läbiräägitav, kuid tõenäoliselt tuleb päris suur omavastustus ja kindlustusmakse. Põhimõtteliselt on võimalik kodus olevat kulda kindlustada, kuid kilose kullakangi kindlustamine läheb kindlasti kordades kallimaks, kui selle hoiustamine pangas,“ selgitas Kaido Kepp.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474