23. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Annus eitas kohtus maa-ameti eksjuhi soodsat korteriostu

Merko Ehituse suuromaniku Toomas Annuse sõnul ei saanud maa-ameti eksjuht Kalev Kangur korterit soodsamatel tingimustel nagu kohtumaterjalides väidetakse, vaid tegelikult ostis Kangur korteri isegi kallimalt kui oleks võinud.

"Sellest, et Kangur seal elab saime teada umbes aasta hiljem, kui seal elas meie kolleeg Aivar Kempi, kes ühel päeval töökaaslastele teatas, et kas te teate, kes seal nüüd elab. Et temal on selline tuntud majanaaber nüüd,“ kirjeldas Annus kohtus juhtunut.

Annus rääkis Kanguri ostetud korteri ruutmeetrihinnast järgmist: „Kanguri korter, mille ta Hansa Liisingult ostis või kuidas iganes ta selle omandas, oli ruutmeetrihinnalt üks kõige kallima hinnaga müüdud korter.“ Annus lisas, et kõige odavam korter müüdi seal umbes poole odavama ruutmeetrihinnaga.

Annus kinnitas, et Kanguri pööningkorruse korteris olid laed 30-40 cm madalamad kui teistel korteritel ja ta oli müüdud korteritest kallima viie seas. „Rääkida mingist soodustusest pole mingit alust,“ nentis Annus oma kaitsja küsimusele vastates ja lisas, et see on pööningukorter, isegi mitte päris korter.

Samuti väitis Annus, et tema arvates ei teinud Kangur just kõige paremat tehingut seda korterit ostes. „Minu meelest ei olnud see mõistlik otsus tal sinna elama minna.“ Annus tunnistas ka, et tavaliselt on katusekorterid tunduvalt odavamad kui tavalised korterid.

Varem tahtis Toomas Annus soetada seda sama, hiljem Kanguri omaks saanud korterit oma emale. Kuna Annus sai emale teise elukoha, sellest korterist loobuti. Annus oli enne korterist loobumist tellinud sellele sisekujunduse oma tuttavalt Kaire Kempilt, kellelt nende pere tihti sisekujunduse teenust tellis. 

 

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474