30. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Annus: Reiljan tahtis vara oma sugulase nimele

Täna jätkuval maadevahetuse protsessil tunnistusi andev Merko Ehituse suuromanik Toomas Annus ütles, et Villu Reiljan ei tahtnud tehingutes oma nime all osaleda, vaid püüdis leida sugulast, kelle nimele omandatud vara või osalused kirjutada.

Süüdistuse kohaselt küsis Reiljan Annuselt Lea Kiiviti jaoks ASi Merko Ehitus poolt ehitatud ja müüdavat korterit. Annus nõustus, et Kiiviti tasuta kasutusse antakse Tallinnas Rävala pst 19 asuv korter, teatas Delfi.

Samuti nõustus Reiljan Annuse poolt talle varalise soodustuse lubamisega, mille kohaselt võib ta tulevikus kindlaksmääramata ajal omandada osaluse juriidilises isikus Annusega seotud äriühingus ja Annuse varaliste vahendite arvel.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474