30. september 2011

Annus: Reiljan tahtis vara oma sugulase nimele

Täna jätkuval maadevahetuse protsessil tunnistusi andev Merko Ehituse suuromanik Toomas Annus ütles, et Villu Reiljan ei tahtnud tehingutes oma nime all osaleda, vaid püüdis leida sugulast, kelle nimele omandatud vara või osalused kirjutada.

Süüdistuse kohaselt küsis Reiljan Annuselt Lea Kiiviti jaoks ASi Merko Ehitus poolt ehitatud ja müüdavat korterit. Annus nõustus, et Kiiviti tasuta kasutusse antakse Tallinnas Rävala pst 19 asuv korter, teatas Delfi.

Samuti nõustus Reiljan Annuse poolt talle varalise soodustuse lubamisega, mille kohaselt võib ta tulevikus kindlaksmääramata ajal omandada osaluse juriidilises isikus Annusega seotud äriühingus ja Annuse varaliste vahendite arvel.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474