1. november 2011

Indrek Raudne ostis Saaremaal mõisa

Riigikogu liige Indrek Raudne (IRL) ostis Saaremaal Lümanda vallas asuva Kotlandi mõisa, kuid ei tea veel, kas teeb sellest majutusasutuse või jätab erakasutusse.

"Minu sattumisel ostjaks oli tegemist asjaolude õnneliku kokkulangemisega elik juhusega, nagu taoliste asjade puhul ikka," ütles Raudne Meie Maale ning lisas, et ostis kinnistu juunikuus eraisikust omanikult teadlikult mõisahoone enda pärast.

"Ostuhind on tõenäoliselt kübeke võrreldes kordategemise kuludega. Nimelt on hoolimata kõlavast tiitlist "mõisa"-taoliste kinnisasjade turuväärtus selles asukohas kahjuks või õnneks tavalise maatulundusmaa väärtus," selgitas ta.

"Kas see on puhtalt isiklikul otstarbel, mingil kujul avatud turismi-, puhke- ja/või majutusobjektina või omavahel kombineeritud kujul, seda näitab aeg ja avanevad võimalused," kommenteeris ta 1818. aastal ehitatud hoone taastamist.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474