3. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hollandi panga ING kasum tuli üksuste osalisest müügist 

Hollandi suurima pangandus- ja kindlustusettevõtte ING Groep NV kolmanda kvartali tulemused ületasid analüütikute ootusi, samas kavatseb ettevõte koondada enam kui 2000 töökohta.

Firma puhaskasum kasvas 1,69 miljardi euroni 239 miljonilt eurolt aasta varem, vahendas Bloomberg. Bloomebrgi küsitletud 12 analüütikut pakkusid keskmiselt puhaskasumiks 1,52 miljardit eurot. Tulemuses kajastuvad ka 516 miljoni eurone tulu, mis tuleb peamiselt ING kinnisvara investeeringute äri ja autoliisigu üksuse osalisest müügist.

ING plaanib koondada 2000 töökohta, pluss 700 lepingulist kohta, kuna firma pangandustulud on vähenenud ning pangandusüksus peab kulusid kärpima.  “Kuna sissetulek satub surve alla peame pingutama kulutuste vähendamise nimel terves grupis, peame säilitama oma konkurentsivõimelise positsiooni,” sõnas firma tegevjuht Jan Hommen.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474