3. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liive tõenäoliselt IRLi juhiks ei kandideeri

Tänases Eesti Ekpressis ilmunud info, et Sandor Liive võib kandideerida Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) juhiks, ei pea tõenäoliselt paika, ütles Eesti Ekspressi peatoimetaja asetäitja Sulev Vedler.

Vedler kohtus eile õhtul kohvikus Novell Eesti Energia juhi Sandor Liivega. Vedleri sõnul ei pärine aga tänases Ekspressis ilmunud info sellelt kohtumiselt. "Ma sain temaga täiesti juhuslikult kokku. Muuseas küsisin ka IRLi juhiks kandideerimise kohta," rääkis Vedler. "Ei, ta ei kandideeri. Mulle jäi selline mulje, et ta ei kandideeri. Ta oli sellest väga üllatunud,“ kirjeldas ajakirjanik Liive reaktsiooni.

Vedleri sõnul pärineb Eesti Ekspressi info Reformierakonnale lähedaselt säutsujalt, kes kasutab nime Vaikne Don. Eesti Ekspressi sahinate rubriigis ilmunud info juures ei olnud Sandor Liive kommentaari. Vedleri sõnul oli leht juba selleks ajaks trükki läinud, kui ta Liivega kohtus. 

Isamaa ja Res Publica Liidu esimees Mart Laar teatas septembris erakonnakaaslastele saadetud kirjas, et ei kavatse järgmise aasta jaanuaris enam IRLi esimeheks kandideerida. IRL valib uue esimehe 28. jaanuaril toimuval suurkogul.

Võimalike kandidaatidena on meedias spekuleeritud Juhan Partsi, Urmas Reinsalu, Jaak Aaviksoo, Ene Ergma, Siim-Valmar Kiisleri ja Ken-Marti Vaheri nimedega. Laar ise on vihjanud ka võimalusele, et IRLi uus juht võib tulla väljaspoolt erakonda.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474