24. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konkurentsiamet lubas Sõõrumaa turvafirma turule

Konkurentsiamet andis oma 21. novembri otsusega loa koondumisele, mille tulemusel alustas tegevust USS Security Eesti AS, teatas turvaettevõte.

Eesti suuruselt teiseks turvafirmaks tõusnud USS Security Eesti loodi senise K Grupp Turvateenused ASi aktsiakapitali laienemise kaudu, kus 40%lise osalusega aktsionäriks on Pristis AS.

„Konkurentsiameti otsusega on ametlikult lõpuni viidud tehing, mille tulemusel sündis valveteenuse turul selle kuu alguses kahe kodumaise turvafirma jõudude ühendamisel tekkinud USS Security Eesti,“ kommenteeris USS Security Eesti ASi juhatuse esimees Sven Nuutmann.

„Iga uus algus on tavaliselt raske ning oodata võib kõike, kuid antud juhul näitavad ühendettevõtte esimesed töönädalad hoopis vastupidist – tagasiside on positiivne ja toetav ning kliendipäringute arv on kasvanud kordades," lisas Nuutmann.

Nuutmanni sõnul saab esimeste töönädalate järel uues ettevõttes öelda, et huvi USS Security pakutavate teenuste, hinnataseme ning vakantsete töökohtade vastu on suur. „Kui K Grupi tegevuse ajal tuli sisse loomulikke päringuid kaks-kolm tükki päevas, siis praegu on neid 20-30 päevas. Kui toonastest päringutest õnnestus 40-50% realiseerida lepinguks, siis nüüd on see näitaja 85-90%.  Meie kodulehe külastatavus on tõusnud ligemal 20 korda,“ selgitas ta.

USS Security Eesti AS loodi 2011. aasta novembri alguses senise K Grupp Turvateenused ASi aktsiakapitali laienemise kaudu, kus 40%lise osalusega aktsionäriks on Pristis AS. Ettevõtte 2012. aasta käibeprognoos on 12 miljonit eurot ning eeldatav turuosa järgmise aasta lõpuks 25%. Ettevõttes töötab enam kui 1000 inimest.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474