24. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VIDEO:Püramiid maksu asemel

Äripäev kirjutab homses lehes põlevkivikaevandajate nutikast skeemist, mis aitab vähendada saastetasude maksmist. Eesti Energia Kaevandused kuhjab Estonia kaevanduse juurde aherainest motomäge ning VKG Kaevandused plaanib püramiidideala rajamist, mida trooniks 152 meetri kõrgune püramiid.

 

 

 

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474