27. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mustas nimekirjas olev ehitaja: maksan makse nii Eestis kui Soomes!

Ma maksan makse nii Eestis kui Soomes! Absurdne on nõuda minult sama, mis Soome tööandjatelt, lausus Soome ametiühingute mustas nimekirjas olev  Alnar Järvi OÜ juhatuse liige Alnar Järvi.

„Soome ametiühingud teevad kõik, et Eesti ettevõtted Soome turult välja tõrjuda,” on ütles Järvi. Tema sõnul maksis ta 2007. aastal töölistele 12,50 eurot tunnis, tasus nende praamipiletid ja elamise Helsinki kesklinnas.

„Kui ma oleksin sunnitud neile veel lähetusraha maksma, oleksin pidanud vähendama nende tasu 7 euroni tunnis, aga see on alla miinimumi. Kuid ametiühing nõudis, et teeksin seda tagantjärele, mis käis mulle üle jõu. Eesti ettevõtted Soomes ei teeni nii palju, et kanda veel need kulutused,” seletas Järvi.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474