7. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rootsi palgaedetabeli tipus soomlane

Praegu Soome terasetootja Outokumpu juhtkonda kuuluv Jarmo Tonter oli eelmisel aastal Rootsis kõige paremini tasustatud ettevõtte juht, kirjutab Kauppalehti.

Dagens Nyheteri teatel ulatus terasekontserni Ovako juhi palgatulu värskete maksuandmete järgi 35,6 miljoni Rootsi krooni ehk 3,9 miljoni euroni. Selle pealt läks maksudeks 19,1 miljonit Rootsi krooni ehk ligikaudu 2 miljonit eurot.

Dagens Nyheter juhib tähelepanu sellele, et börsifirmade tippjuhid palgaedetabeli esiotsa ei pääsenud.

Rootsi suurima dividendi teenis eelmisel aastal nagu ka varem Hennes & Mauritzi suuromanik Stefan Persson. Dividend oli üle 2,7 miljardi Rootsi krooni ehk ligikaudu 300 miljonit eurot ja selle pealt läks maksudeks ligi 90 miljonit eurot.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474