19. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisal kasvas kliendibaas

Eesti suuruselt teise sideoperaatori Elisa kliendibaas kasvas tänavu kolmandas kvartalis võrreldes eelmise aasta sama ajaga 85 000 kliendi võrra, ulatudes kvartali lõpus koguni 624 293 kliendini.

Kliendibaasi kiire suurenemise kõrval näitas kasvutrendi ka Elisa käive. Aasta kolmandas kvartalis kasvas Elisa see võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 11,7% protsendi võrra. Elisa tänavuse kolmanda kvartali käive ulatus 29,7 miljoni euroni, aasta varem samal perioodil oli Elisa käive 26,6 miljonit eurot.

Elisa juhatuse esimehe Sami Seppäneni sõnul aitab positiivsetele tulemustele kaasa mahuka riigiettevõtete sideteenuste riigihanke võit. „Tänu riigihanke võidule hakkavad Elisa teenuseid tarbima 6 ministeeriumi ja allasutused, lisaks riigikantselei, riigikontroll ning 3 sihtasutust,“ märkis ta.

Täna elab Elisa 3,5G levialas 93% Eesti elanikest ning 4G testvõrgud on Elisa avanud viies Eesti linnas: Tallinna, Pärnu, Viljandi, Haapsalu ning Tartu kesklinnades.

Elisa on Põhjamaade juhtiv sideteenuste pakkuja, mille aktsiad on avalikult noteeritud NASDAQ OMX Helsingi börsi suurte ettevõtete nimekirjas. Elisa teenindab Põhjamaades ligikaudu kaht miljonit klienti, sealhulgas Eestis üle 624 000 kliendi. Elisa Eesti AS käive oli 2011. aastal 101,4 miljonit eurot.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474