25. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestile müüdud jäämurdja tootis Soomes kahjumit

Sel nädalal Tallinna Sadamale 50 mln euroga müüdud jäämurdja Botnica tootis Soomes kahjumit.

STT kirjutab, et jäämurdja senine omanikfirma, Soome riigile kuuluv Arctia Shipping maksab saadud raha eest võlad ning alustab samas koondamiskõnelusi. Jäämurdja müügi tõttu kaotab Soomes töö 50 inimest. Samuti lisab uudisteagentuur, et jäämurdjal Soomes eriti tööd ei olnud ja see tootis kahjumit.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474