26. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Politsei: vältige täna autoga sõitmist

Politsei soovitab olla täna liikluses äärmiselt tähelepanelik. Autodega, millel on all suverehvid, ei tasu täna kindlasti liigelda.

Soovitame ka algajatel juhtidel ja neil, kes ei tunne end liikluses väga kindlalt, autoga sõitmist vältida ning liigelda jala või ühistranspordiga. Soovitame varuda liigeldes aega ja kannatust. Hoidke pikivahet, võtke sõidukiirus maha, arvestage kurvide läbimisel sellega, et tee on libe.

Tänaste ilmaolude tõttu on viimastel tundidel juhtunud väga palju liiklusõnnetusi. Viimase kahe tunni jooksul on politseile teada antud 16 liiklusõnnetusest Tallinnas, õnneks ei ole ükski inimene neis viga saanud.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474