29. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Assa Abloy otsib arenevatelt turgudelt kasvu

Maailma suurim lukutootja Assa Abloy teatas täna majandustulemused ning ühtlasi ütles, et raskes makromajanduslikus situatsioonis otsitakse laienemisvõimalusi eelkõige arenevatelt turgudelt.

Tavalistest ukselukkudest kuni kõrgetasemeliste digitaalsüsteemide tootevalikuga Assa Abloy on arenenud turgudel saanud tunda nõrka kasvu, seda eriti Euroopas. Suure tooteportfelli ja brändivalikuga firma juhtkonna sõnul viitavad mitmed näitajad globaalse majanduse jätkuvat nõrkust esialgu teadmata ajani, vahendas Reuters.

"Seetõttu on eriti tähtis, et Assa Abloy jätkab kohaloleku suurendamist uutel turgudel, millelt eeldatakse jätkuvat kasvu. Samuti jätkuvad investeeringud uutesse toodetesse," teatas firma.

Rootsi börsifirma teatas aastaga 1% võrra kasvanud käibest, mis jäi alla Reutersi küsitletud analüütikute 2% prognoosile ning eelmise kvartali 3% kasvule. Firma EBIT kasum kerkis 1,93 miljardi Rootsi kroonini (222 miljonit eurot), mis napilt ületas analüütikute prognoositud 1,91 miljardit krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474