29. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERRi ootab suur kokkukolimine

Eesti rahvusringhääling (ERR) tahab raadio ja televisiooni uudistetoimetused kokku kolida. Üks võimalus selleks on ehitada kahe raadiomaja vahele uus hoone, kuhu tuleks sobivad pinnad telestuudiote tarvis.

ERRi nõukogu esimees Agu Uudelepp ütles Delfile, et esimese tööna renoveeritakse Gonsiori tänava ääres asuv uus raadiomaja. „Sellepärast, et sinna on võimalik ka CO² rahastus peale saada ehk omafinantseeringu osa on selle võrra väiksem,” tutvustas Uudelepp.

ERRi juhatuse esimees Margus Allikmaa täpsustas, et plaanis on rahvusringhäälingu hooneid korrastada kolmes etapis. „Kõigepealt renoveeritakse Gonsiori 21 maja osaliselt CO² rahaga. See raha on mõeldud ainult sellisteks tegevusteks, mis suurendavad maja soojapidavust, teevad selle energiatõhusamaks.”

Renoveerimisega tehakse ilmselt algust 2013. aastal ning need lähevad otsapidi ka 2014. aastasse. Kui Gonsiori 21 maja on korda tehtud, kolivad plaani järgi sinna kõik raadioprogrammid. Teise etapina tahetakse tõsta ka vana raadiomaja soojakindlust aadressil Kreutzwaldi 14.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474