30. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Obama kuulutas välja hädapiirkonnad

USA president Barack Obama kuulutas peamisteks katastroofipiirkondadeks New Yorgi, New Jersey ja Long Islandi  ning andis võimaluse kasutada föderaalabi neil, kes kaotasid kodu või äri, vahendab Bloomberg.

Vähemalt 12 inimest mitmes osariigis on kaotanud orkaanis elu. Viimastel andmetel on USA idaosas 7,5 miljonit inimest ja äri ilma elektrita.

Vesi on tunginud Manhattani ümbruses metroosse ja tunnelitesse, mille veest tühjaks pumpamine võtab transpordiameti hinnangul aega 14 tundi kuni neli päeva. Queensis võitlevad tuletõrjujad vees, et kustutada umbes 50 majapõlengut.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474