30. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uuring: ehitusettevõtetes ligi 50% erialahariduseta

Projekti BuildEst raames läbiviidud uuringu „Ehitusharidus ja ehitustööjõud Eestis“ on ehitussektoris hõivatud ehitus-töölistest ligi pooled erialase hariduseta. Ligi pooled küsitletud ettevõtetest vajavad koheselt juurde tööjõudu.

 Loe pikemalt Äripäeva teemaveebist Ehitusuudised.ee

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474