1. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko teadis Solarise lae varinguohust

Asjatundjad hoiatasid enne õnnetust Merkot, et Solarise keskuse kinosaali lagi on ohtlik, kirjutab Eesti Eksperss.

Kolm aastat tagasi, vahetult pärast Solarise keskuse avamist, alla varisenud saali nr 2 lae varingus jäi Harju maakohtu hinnangul süüdi Merko alltöövõtjana lae ehitanud kipsifirma Straf. Ettevõte kiidab ennast kui “usaldusväärset” ja “kõrge kvaliteediga töö” tegijat ning ettevõte sai eluohtliku ehitamise eest rahalise karistuse 8500 eurot.

Kriminaalasja materjalid aga näitavad, et Merko oli ohust teadlik.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474