2. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skanska Admiraliteedi arenduse võitsid neli kortermaja

Skanska EMV-le kuulub neljandik Admiraliteedi basseini ümbritsevast alast. „PROMENAADI MAJA – elu keset linna“ on mitmekülgne ja läbimõeldud projekt, mis avab Tallinna merele veelgi rohkem ning kujundab ümber hetkel nukralt seisva tühermaa.

Loe pikemalt Äripäeva teemaveebist Ehitusuudised.ee

 

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474