5. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Osa RKASi projekte vajab ilmselt ajapikendust

17. detsembriks peab olema valmis Riigi Kinnisvara ASi 84 projekti, neist kümme vajavad ilmselt ajapikendust.

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) on kahe aasta jooksul CO2 heitmekvoodi müügist investeerinud 146,5 miljonit eurot 490 avaliku kasutusega hoone remonti, kirjutab Eesti Päevaleht. Nüüd hakkab lähenema 17. detsember – kuupäev, mille kättejõudmise ajaks peaksid kõik need ligi 500 objekti valmis saama ja kogu vajalik dokumentatsioon esitatud olema.

Nende 84 hulgas on kümme ajakriitilist objekti, mis on RKAS-i teravama tähelepanu all ega pruugi etteantud tähtaja sisse mahtuda. Parimal juhul saavad need ikkagi õigeks ajaks valmis, veidi realistlikuma stsenaariumi järgi nõustub kvoodiostja üle tähtaja läinud tööde rahastamisega, kuid halvimal juhul tuleb rahandusministeeriumil puudujääv summa riigi rahast katta.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474