12. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seesam hüvitab üha enam õnnetusjuhtumikindlustuse kahjusid

2012. aasta oktoobrikuus hüvitas kindlustusselts Seesam oma klientidele kahjujuhtumite eest üle 844 000 euro, millest 388 000 eurot maksti välja kaskokindlustuse raames.

Järgnesid liiklus- ja kodukindlustuse hüvitised 187 000 ja 140 000 euroga, teatas ettevõte.

Võrreldes septembrikuuga suurenesid väljamaksed eelkõige ettevõtte ehitus- ja paigaldustööde-, reisi- ja õnnetusjuhtumikindlustuse osas, kasko- ja liikluskindlustuse kahjusid hüvitati oktoobris ligi viiendiku võrra vähem kui septembris. Oktoobris kasvasid õnnetusjuhtumikindlustuse väljamakstud kahjuhüvitised võrreldes septembrikuuga 91%.

Seesami vanemtootejuhi Kaie Heido sõnul näitab pikaajaline trend, et õnnetusjuhtumite tagajärjed on viimastel aastatel olnud oluliselt tõsisemad ning sel põhjusel on suurenenud ka püsiva puude kindlustuskaitse juhtumite arv. Võrreldes 2011. aasta oktoobrikuuga on kahjuhüvitiste üldine tase portfellis alanenud, liigiti võib hüvitiste kasvu täheldada reisi- ja õnnetusjuhtumikindlustuse osas. Klientidelt kogutud kindlustusmaksete maht on aastases võrdluses kasvanud ligi 10%.

 

 

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474