15. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lennuliikluse korraldaja: kolleegid imestasid, miks meil palk langes

Lennuliiklusteeninduse AS-i juhatuse esimees Tanel Rautits ütles Delfile, et on üsna loogiline, et Eesti kohalik palgatase liigub ühtlustumise suunas arenenud Euroopaga, mis tähendab selget palgakasvu.

„See on viimastel aastatel nii olnud. Kuna meie põhitöö on olulisel määral seotud ülelendava lennuliiklusega ning meie kohustus on tagada teenusosutamise valmidus, siis on meie kulubaas üsna stabiilne ning tootmisettevõttele omaselt meil muutuvkulud sisuliselt puuduvad, mis teeb ka raskeks kohandada oma tegevuskulusid kiiresti tulude muutustele,“ räägib Rautits.

„Kui Euroopa kolleegid nägid meie tööjõukulude alanemist 2008. aastal, siis olid nad väga üllatunud, et selline asi aeronavigatsiooniteenuse osutaja puhul üldse võimalik on. Tulenevalt tegevussektorist peetakse seda väga harukordseks,“ lisab Rautits.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474