15. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn käivitab energiaagentuuri

Linnavolikogu otsuse kohaselt alustab agentuur tööd uuel aastal, seisis volikogu pressiteates.

Tallinna Energiaagentuuri nõukogu on kuni 8-liikmeline. Tööle hakkab asutuses kaks inimest. Agentuuri asutamisel kaotatakse üks töökoht Tallinna Keskkonnaameti keskkonnaprojektide ja hariduse osakonnas. 

Tallinn liitus 2009. aastal Euroopa Komisjoni algatatud linnapeade paktiga, et rakendada säästva energiamajanduse meetmeid tulenevalt Euroopa Liidu kliima- ja energiapaketist. Energiaagentuur hakkabki täitma kõiki linnapeade paktiga võetud ülesandeid, algatab ja viib linnaasutuste koostöös ellu välisrahastusega säästva energia projekte, töötab välja Tallinna säästva energiamajanduse tegevuskava ja korraldab selle täitmist.

Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu on varem tutvunud sarnase asutuse tööga Riias, kus tema sõnul on energiaagentuur loodud samuti linnavolikogu juurde.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474