23. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ain Kaljurand: ükski juht pole eksimatu

Tallinna Sadama juhatuse esimehe Ain Kaljuranna sõnul on nende ettevõttes juhatuse liikme vastutuskindlustus olemas, sest keegi pole eksimatu.

Äripäev küsib täna päevaküsimusena: kas teil (teie ettevõttel) on juhatuse liikme vastutuskindlustus ja miks.

“Meil on juhtkonnakindlustus olemas jah. Et miks meil see on?” võtab Kaljurand telefonis pika mõttepausi. Ikka veel mõtleb. “Jäin mõttesse, et miks meil see on. Tegelikult oli see meil juba enne minu tulekut. Minu kogemuse põhjal on see tänapäeval tavaline ja on paljudel. Minu kogemuse põhjal võiks juhil see kindlustus olla, sest keegi meist pole eksimatu,” lisas Kaljurand.

Oilseeds Trade'i tegevjuhi Veikko Vahari sõnul temal juhatuse liikme vastutuskindlustust pole ning ta ei pea seda ka vajalikuks. “Meie ettevõttes pole seda tehtud. Ei ole selle teemaga tegelenud ega teagi, palju see maksab ja kuidas käib. Täna ma ei näe ka põhjust, miks peaksin sellega tegelema, olles ise juht ja omanik, ise teen ja ise vastutan,” vastas Vahar.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474