28. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turismitalu perenaine: pole end veel elektripaketi teemal vihastanud

Elektripakett on senini valimata ja ma pole ennast teadlikult veel üldse sellega vihastanudki, ütles Põlvamaal Kanepi vallas asuva Mesipuu turismitalu perenaine, FIE Maie Krukov.

"Ei ole mõtet ennast pikemalt üles kütta, ükskord võtan kätte ja teen endale asja selgeks," on Krukov veendunud, et valimata elektripakett ei jää. "Eks see paketi valik ole tavainimese jaoks algul ikka väga keeruline. Aga maal elav inimene peab olema ju tegudeinimene ja kui ma valikuga hätta jään, teen telefonikõne ja küsin üle," lisas ta.

Krukovi sõnul on nad ise suhteliselt keskpärased elektritarbijad, ent tegelik tarbimine sõltub paljuski turistidest. "Kui võõrad majas on, siis on tarbimine ikka tunduvalt suurem. Kes see siis viitsib ise kaminat kütta, kui põrandaküte olemas on," lausus Krukov.

Äripäev küsis täna väikeettevõtjatelt, kas nad on firmale ja ka eraisikuna elektripaketi ära valinud, ning millest valikul lähtusid. Väiksematel ettevõtetel on viimane aeg hakata uueks aastaks elektripaketti valima. Kui tahta uue aasta algusest osta elektrit uuelt müüjalt, tuleb leping sõlmida 10. detsembriks.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474